Partiotoiminnan tauko jatkuu

Valtioneuvosto päätti 30.3. jatkaa aiemmin päätettyjä rajoitustoimia 13.5.2020 saakka koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi. Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti myös partiotoiminnan taukoa viikko- ja ryhmätoiminnassa tulee näin jatkaa.  Viranomaiset suosittelevat nyt välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Asetamme terveyden ja turvallisuuden aina etusijalle kaikessa partiotoiminnassa.

Lippukunnassa viikkotoimintaa ei järjestetä enää kevään aikana. Ryhmien retkien osalta ennen 13.5. järjestettäviä retkiä ei pidetä. 13.5. jälkeen suunnittelut retket järjestetään, jos valtioneuvoston ohjeistus sen mahdollistaa ja mikäli ryhmänjohtajat eivät muuta ilmoita.

Kevätkauden aikana lippukunnan yhteisiä tapahtumia ei järjestetä. 40v retki ja juhla järjestetään syksyllä, Kohtaamisen kanssa samana viikonloppuna, 5.-6.9. Muut kevään tapahtumat perutaan, mutta syksyllä on taas tapahtumia luvassa.

Kesäleirin osalta saamme huhtikuun loppuun mennessä tiedon, järjestetäänkö leiri. 

Vaikka viikkotoimintaa ei kasvokkain voida järjestää, suunnittelevat ryhmänjohtajat yhdessä ikäkausivastaavien kanssa etäpartiotoimintaa! Sudenpennuilla toiminta on jo alkanut ja muillekin ikäkausille olemme toimintaa suunnittelemassa.