Partitoiminta toistaiseksi tauolla

Kaikki partiotoiminta Koudissa on tauolla tästä päivästä alkaen 15.4. asti koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi. Toimimme Suomen Partiolaisten ohjeistuksen mukaisesti.

Kaikki viikottaiset tapaamiset, ryhmien retket ja lippukunnan tapahtumat perutaan 15.4. asti. Samoin kaikki partiopiirien ja keskusjärjestöjen järjestämät tapahtumat perutaan. Tämä tarkoittaa siis kaikkea partiotoimintaa 15.4. asti. Myös tämän päivän partiokokoukset ja viikonlopun retken on peruttu.

Korona-virus leviää ympäri maailmaa ja WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi. Myös Suomessa viranomaiset suosittelevat nyt välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiksi. Lisäksi partion maailmanjärjestö World Organization of the Scout Movement – WOSM on antanut vahvan suosituksen asettaa terveys ja turvallisuus etusijalle kaikessa partiotoiminnassa.

Peruuntuneiden tapahtumien osalta tapahtumien johtajat tai vastuuhenkilöt tiedottavat ilmoittautuneille miten esimerkiksi osallistumismaksujen kanssa toimitaan.

Jatkosta tai tilanteen muuttumisesta tulee erikseen lisätietoa.

Tämä tiedote on lähtenyt myös sähköpostilla.