Kliffa 2018

 

 

Mikä?

 

Kliffa on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri, jonne Koudatkin osallistuvat. Leirille odotetaan 5 000 osallistujaa, eli todellista suurleirin tunnelmaa on luvassa! Suuresta leiriläismäärästä huolimatta majoittuminen ja oleskelu tapahtuvat tutusti ja turvallisesti oman lippukunnan kanssa. Leirille osallistutaan kaikista ikäkausista ja kaikille järjestetään varmasti kliffaa ohjelmaa. Leirillä pääsee kokemaan perinteisten partioleirin parhaiden puolten lisäksi hienoa yhdessäoloa, joka on mahdollista vain, kun kaikki me olemme mukana.

Missä ja milloin?

Leiri järjestetään Evon leirialueella Hämeessä heinäkuun lopulla. Sudenpennuille leiri on lyhyempi kuin seikkailijoille ja tarpojille. Varaa siis seuraavat päivät kalenteristasi leiriä varten! Leirin ajankohta:

  • Sudenpennut 23.7. – 26.7.
  • Seikkailijat ja tarpojat 23.7. – 30.7.

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu mukaan kesän siisteimpään tapahtumaan Kuksa-linkin avulla. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 15.1. ja jatkuu 5.3. asti. Tähän asti ilmoittautumista on myös mahdollista muuttaa. Ilmoittaudu kuitenkin heti, kun tiedät, osallistutko leirille – näin lippukunnan kirjanpito pysyy ajan tasalla. Kliffalle on mahdollista osallistua myös osaksi leiripäivistä, mutta tällöin kuljetukset Evolle ja kotiin on järjestettävä itse.

Leirin hinta on 210€, laskut lähetetään huhtikuussa. Osan leiriajasta leireilevien päivämaksu on 35 euroa. Lisätietoa, esimerkiksi varustelistat, lähetetään osallistuville lähempänä leiriä.

Alaikäisten ilmoittautuminen tapahtuu vanhempien Kuksa-tilin avulla. Mikä sinulla on ongelmia Kuksan käytön kanssa, ole yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaan Verna Kirsiin (verna.kirsi@koudat.fi).

Lisätietoja ilmoittautumisesta sekä linkki ilmoittautumislomakkeelle löytyy osoitteesta kliffa2018.fi/ilmoittautuminen. Kliffan internet-sivustoilta löytyy myös muuta lisätietoa leiristä!

Kysyttävää?

Runsaasti tietoa leiristä sekä esimeriksi usein kysytyt kysymykset löydät osoitteesta kliffa2018.fi. Mikäli sinulla on ongelmia Kuksan kanssa, ole yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaan. Muihin kysymyksiin vastaa leirilippukunnanjohtaja Niko Hellsten (niko.hellsten@koudat.fi).